BG
BGN
  • BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • SEK
  • DKK
  • NOK
  • RUB
  • BRL
  • HRK
  • CZK
  • RON
  • AUD
  • CAD
  • HKD
  • TRY
  • CNY
  • PLN
  • MYR
  • MXN
  • NZD
  • SGD
  • ZAR
  • KRW
  • CHF
  • THB
  • AED
  • EGP
  • MDL
  • RSD
  • UAH
Филтри

Нашите аксесоари

Лични данни

Tова е нашата политика за защита на личните данни  :
 

 Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на този електронен магазин. Настоящата политика има за цел да обясни по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте регистриран потребител, можем да използваме вашите лични данни единствено с цел по-качествено обслужване.

Ние сме вписани в регистъра на администраторите на лични данни към Комисията за Защита на Личните Данни с индентификационен номер: 415045

  Важно :

  Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

   Нормативна основа : 

 kosa-bg.com  стриктно спазва Закона за защита на личните данни  и неговите разпоредби, допъления и изменения. 

  Вашите лични данни :

 Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Обработването на Вашите личните данни е в съответствие с изискванията на Наредбата за минималното ниво на технически и организационни мерки и допустимия вид защита на личните данни , съгласно чл.23 ал.5  

  Разкриване на вашите лични данни:

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

   Достъп до вашите лични данни:

 При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

  Приложимо право:

  Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България и EU .

                 

Най-продавани

Водещи продукти

Върни До Горе